De vluchtkoffer

Vandaag deel ik met jullie wat ik zoal in mijn vluchtkoffer heb gestopt.
Ze raden aan om de vluchtkoffer met 37 weken zwangerschap klaar te hebben staan maar omdat ik van mijn zoontje met 34 weken 4 dagen zwangerschap beviel vond ik het een prettiger idee dat de vluchtkoffer dit keer toch wel rond de 34 weken zwangerschap klaar stond.
Aangezien ik nu rond de 35,5 week zwanger ben vond ik het een goed idee met jullie te delen wat er zoal in mijn vluchtkoffer zit en wat ik mee neem voor de baby mocht de vluchtkoffer nodig zijn.
We zijn er nog niet helemaal uit of dit keer een thuisbevalling of ziekenhuisbevalling gaat worden, en willen vooral doen wat op dat moment goed voelt.
Ook als je van plan bent thuis te gaan bevallen raden ze toch aan een vluchtkoffer voor de zekerheid klaar te hebben staan want als je die last minute moet pakken is de kans groot dat je de helft vergeet.

vluchtkoffer voor mama
Baby vluchtkoffer123344
vluchtkoffer papa

Mag iemand nog aanvullingen hebben zet ze gerust hieronder in een reactie.

Liefs,

Lovetobeayoungmom

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s